• darkblurbg
  • darkblurbg

5 sterren
3 weken geleden-
We zijn erg goed geholpen met de vloerisolatie; heel behulpzaam en aardige vakmannen die netjes gewerkt hebben. We merken direct verschil. We hebben een huis uit de jaren zestig met een tegelvloer met vloerverwarming. De tegelvloer wordt nu veel gelijkmatiger warm en heeft veel minder temperatuurschommelingen. We zijn er erg blij mee! NB De offerte was 30% voordeliger dan een offerte die ik elders had aangevraagd.

Marieke, Zoetermeer

 

 5 sterren

een maand geleden-
Tevreden met het resultaat. De winter nu afwachten
Ette, Buitenpost

Prijs/kwaliteit 9
Service 9
Afspraken 10
Aanbevolen door klant 

Vloer isoleren
Deskundig in advies en uitvoering!
Het ging om ruim 180 m² waar men meerdere dagen voor nodig had met drie man. De afwerking is keurig en de medewerkers hebben keurig werk geleverd. In onze keuken hadden wij altijd last van een koude trek en het gevoel van tocht over de vloer. Dit is geheel verdwenen en overal in huis zijn de vloeren nu prettig van temperatuur en staat de vloerverwarming nagenoeg uit.

Bob | 05-05-2019
Wassenaar

 

Prijs/kwaliteit 8
Service 8
Afspraken 8
Aanbevolen door klant

Vloer isoleren
Zorgvuldig, goed advies, top
Goede productuitleg en uitleg over het werk en het de werking van de isolatiematerialen. Heldere afspraken, goede communicatie, snelle actie en uitermate correct personeel!

Margo 
Wormerveer

 

Prijs/kwaliteit 8
Service 10
Afspraken 9
Aanbevolen door klant

Vloer isoleren
Zeer tevreden
Zeer aan te raden, comfort meteen merkbaar. Werknemers Isoltrend erg vriendelijk en leveren goed werk.

Mladen 
Muiderberg


Prijs/kwaliteit 9
Service 9
Afspraken 9

Zeer tevreden
Goed voorgelicht. Klus snel uitgevoerd. Het probleem vocht is opgelost.

Harry 
NoordwoldeZeer tevreden.
Ik heb een goed advies gekregen van het bedrijf en de werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. ook hebben ze het netjes achtergelaten ondanks het hele slechte weer.

Jan 
Valkenburg ZH

 

Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk van Isoltrend vooral in verhouding tot de prijs van het product en de uitgevoerde werkzaamheden. Afspraken zijn ook goed nagekomen. Ik zou zeggen: Ga zo door! :)

Kerim

Utrecht