• darkblurbg

besparen op uw stookkosten

Door uw huis goed te isoleren kunt u jaarlijks flink besparen op uw stookkosten. 

Hogere woningwaarde

Het isoleren van uw woning is altijd een goed idee. U verdient uw investering al binnen een paar jaar terug en verhoogt de waarde van uw huis.

meer wooncomfort

Een goed geïsoleerd huis vergroot uw woonplezier aanzienlijk. Minder tocht en vocht en het binnenklimaat is een stuk aangenamer.

.

Vloerisolatie

 

Bij vloerisolatie zit het isolatiemateriaal tegen de vloer aan. Omdat het isolatiemateriaal aan de onderkant tegen de vloer aan zit, is er geen direct contact meer tussen de koude lucht in de kruipruimte en de vloer.  Dat zorgt voor warmere voeten en besparing op je energierekening.

Isoltrend vloerisolatie

 

 

 

 

Spouwmuurisolatie

Bij spouwmuurisolatie wordt de spouwmuur opgevuld met isolatiemateriaal. Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat energieverlies door de muren tot minder dan de helft wordt gereduceerd. Afhankelijk van het type woning, isolatiedikte en energieverbruik verdient u spouwmuurisolatie binnen een paar jaar terug. Een slimme investering waar geen spaarrekening tegenop kan.

 

 

 

Dakisolatie

Bij een niet of slecht geïsoleerd dak verlies je warmte in de woning. Bij het isoleren van het dak wordt er isolatie aan de binnenkant van je dak aangebracht. Het levert naast een besparing op je energierekening ook een hoger wooncomfort. Ook wanneer je dak al geïsoleerd is kan het een goede investering zijn om een extra laag toe te voegen. 

 

 

Bodemisolatie?

Bij bodemisolatie ligt er een laag isolatiemateriaal op de bodem van je kruipruimte. Daarmee bespaar je energie, maar minder dan met vloerisolatie. Isoltrend isolatie adviseert bodemisolatie alleen als het isoleren van de onderkant van de vloer bij jou niet mogelijk is. In het geval van hete luchtverwarming met retourlucht vanuit de kruipruimte is bodemisolatie met folie vaak een goede oplossing.