• darkblurbg

Sinds 1999 uw isolatiepartner

In het oprichtingsjaar 1999 is Isoltrend begonnen als montagebedrijf voor bedrijfshallen en seriematige woningbouw. Door de stijgende energieprijzen kwamen er steeds meer opdrachten op het gebied van isolatiewerken.  In het begin waren dat voornamelijk werken met sandwichpanelen en HSB-daken met geïntegreerde isolatie.

Door onze manier van werken en loyaliteit naar de opdrachtgever werden we in de markt steeds bekender en kwamen er grotere opdrachten.

Zo hebben we onder andere een groot schoorsteencomplex geïsoleerd bij Aleris aluminium bij Antwerpen. De KPN telefooncentrale bij de KPN toren aan de Zuidas in Amsterdam.

Recent hebben we het circulair paviljoen van de ABN AMRO aan de Zuidas geïsoleerd met door het personeel van ABN AMRO gedragen kleding. Dit verwerkt in isolatieplaten.

Alles isoleert zullen we maar zeggen.

Maar het kan natuurlijk veel beter en daarom zijn we in 2012 begonnen met onze eigen productielijn van isolatiefolie.

In het bijzonder de productie van specifieke folie voor vloerisolatie.

Sinds 2010 deden we voornamelijk montage  van vloerisolatie systemen en hierbij zagen we dat het isolatiemateriaal waarmee we monteerden te dun was om te verwerken in de kruipruimte. Het was erg schade gevoelig. Ook nam het nogal veel ruimte in beslag waardoor de meeste kruipruimtes weinig ruimte overhielden om te kruipen.

Nu maken wij isolatie die zeer geschikt is voor de  meeste kruipruimtes en die ook gebruikt kan worden als dakisolatie.

Door het hoge aluminium gehalte heeft de folie een erg hoge reflectiewaarde waardoor het geschikt is voor alle vormen van warmte isolatie.